Actualizarile forumului - Pagina 2

Distribuiţi

WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Actualizarile forumului  Actualizarile forumului - Pagina 2 02710 Mier Apr 28, 2010 8:17 pm
Rezumarea primului mesaj :

Aici voi posta toate modificarile ce le voi face pe forum!
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: Actualizarile forumului  Actualizarile forumului - Pagina 2 02710 Mar Oct 26, 2010 12:31 pm
WhitePoint te rog frumos Scoatem Adminul dupa Our-Tine,mia facutt placere sa te cunosc si sa fiu administrator pe Our-Time si ca ai avut incredere in mine si mai pus administrator,dar din pacate se pare ca a venit momentul sa parasesc forumul din cauza lipsei de timp si a problemelor personale si din cauza lucrilor acestora nu mai am timp sa fiu administrator, da Rankul meu unei alte persoane dupa forum care il merita mai mult decat mine...

Cu respect Dark.
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Actualizarile forumului  Actualizarile forumului - Pagina 2 02710 Mar Noi 23, 2010 9:10 pm
Dupa cum vedeti am implementat o tema noua, mai atragatoare si mai "negra" xD. Sper sa va placa aceasta tema. Tin sa va anunt ca tema este creata de un vechi prieten de-al meu darkspectre. 25 854

Alte stirii...
Domeniul expira in 23 de zile, doneaza si tu acum pentru a-l mai prelungii un an doneaza si tu cu 1 euro 100 credite.

Cautam membrii pentru a face parte din echipa staff:
-1 Super Board Moderator
-3 Board Moderators
-2 Designeri

Pentru cereri si detalii cu cererile de intrare in staff imi trimiteti mie WhitePoint un mesaj privat.
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Actualizarile forumului  Actualizarile forumului - Pagina 2 02710 Vin Dec 17, 2010 8:55 pm
Subiect inutil, trimis in cos!
Se realizeaza curatenia la versiunea 5.0
 Continut sponsorizat 

Mesaj Subiect: Re: Actualizarile forumului  Actualizarile forumului - Pagina 2 02710 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» Actualizarile forumului
» Regulamentul forumului
» Regulamentul Intern al Forumului
» Parerea ta despre redeschiderea forumului
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh

Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.