Versiunea 5.0 Tema Chromix

Distribuiţi
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Versiunea 5.0 Tema Chromix  Versiunea 5.0 Tema Chromix 02710 Vin Dec 17, 2010 8:58 pm
Salutari,

Astazi vineri 17 decembrie 2010 a fost implementata noua tema Chromix creata de un prieten bun de-al meu (Wisdom) . In aceasta tema pe langa "noul look" al forumului , vor fi toate posturile verificate de mine si vor fi trimise in cos toate cele care nu sunt bune.

De asemenea vor fi doar patru categorii cu alte sub-forumuri , m-am gandit sa fac o noua organizare si noi template-uri sa atrag mai multa lume! big grin

De moment, atat!
 nVd. 

Mesaj Subiect: Re: Versiunea 5.0 Tema Chromix  Versiunea 5.0 Tema Chromix 02710 Dum Ian 02, 2011 3:12 pm
Salut... Imi poti da te rog si mie un link ceva de la aceasta tema? .
Multumesc anticipat !
 Stefannn 
Stefannn
Mesaj Subiect: Re: Versiunea 5.0 Tema Chromix  Versiunea 5.0 Tema Chromix 02710 Dum Ian 30, 2011 7:35 am
nVd. a scris:
Salut... Imi poti da te rog si mie un link ceva de la aceasta tema? .
Multumesc anticipat !
http://netcustoms.net
O gasesti acolo.
Spoiler:
 nVd. 

Mesaj Subiect: Re: Versiunea 5.0 Tema Chromix  Versiunea 5.0 Tema Chromix 02710 Dum Ian 30, 2011 7:38 am
Multumesc !
 Continut sponsorizat 

Mesaj Subiect: Re: Versiunea 5.0 Tema Chromix  Versiunea 5.0 Tema Chromix 02710 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh

Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.