Cum pot sa fac categoriile asa?

Distribuiţi
 12sky2ro 

Mesaj Subiect: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 7:13 pm
cum pot face sa arata asa categoriile?
Ce trebuie modificat in template-uri?
Daca aveti un tutorial va rog sa il postati aici
Cu respect
Daniel
Cum pot sa fac categoriile asa? Ajtor
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 9:13 pm
Am sa te ajut io maine ok
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 9:15 pm
Aici gasesti un tutorial, realizat de Jalokim .

http://help.forumotion.com/tricks-tips-f32/multi-forums-in-one-t21989.htm

Daca este rezolvat anunta, iar daca intampini vro problema cand il vei aplica (tutorialul) eu te voi ajuta cu placere 25 854
 12sky2ro 

Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 10:34 pm
Acel video nu merge.. habar nu am de ce.. dar primu e altfel construit..
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 10:42 pm
Ai umpic de rabdare, in aceasta dupa-amiaza iti voi traduce eu toti pasii ce trebuie facuti pentru a optine rezultatul din poza ce ai puso tu.
 12sky2ro 

Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Sam Oct 23, 2010 10:54 pm
am facut tot ce a spus acolo dar nici un rezultat..
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Dum Oct 24, 2010 7:57 am
Pai pentru a avea acelasi design 100% trebuie un cod css. In acel tutorial explica cum se fac asa sa apara forumurile/categoriile dar designul css il pune fiecare dupa bunul plac.

Iti recomand sa te uiti cu atentie la acest tutorial vide pentru ca in el se explica totul.

Spoiler:
 12sky2ro 

Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Dum Oct 24, 2010 8:15 am
nu merge video...
imi zice asa "This video contains content from Sony Music Entertainment , who has blocked it in your country on copyright grounds"
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Dum Oct 24, 2010 8:18 am
Imediat il descarc dupa youtube si il uploadez si iti voi da un link de download.
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 Dum Noi 21, 2010 11:52 am
Topic vechi si inactiv.
Trimis in cosul de gunoi!
 Continut sponsorizat 

Mesaj Subiect: Re: Cum pot sa fac categoriile asa?  Cum pot sa fac categoriile asa? 02710 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh

Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.