O discutie interesanta

Distribuiţi
 Vizitato 

Mesaj Subiect: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:07 pm
Cod:
Dark Crayneyer: Salut Numelel este Dark cu ce teas putea ajuta?
tamagio15: dark[ozor] imi dai si mie script-ul de la youtube play?
tamagio15: si nick-ul tau e Dark nu asa te cheama
Dark Crayneyer: Nu conteaza cum ma cheama
Dark Crayneyer: ce anume sa ititi dau fi mai explicid
tamagio15: stai calm ca nici nu ma intereseaza
tamagio15: Deci la semnatura ai ceva cu ArtCreative
tamagio15: eu vreau acel script
Dark Crayneyer: a te referi la playerul meu?
tamagio15: cod HTML
tamagio15: da
Dark Crayneyer: Fati cont pe http://artcreative.*********.ro/forum.htm
Dark Crayneyer: si postezi la sectiune aalte probleme si ai sa til dau
Dark Crayneyer:
tamagio15: mda.. ce oamnei
tamagio15: oameni*
tamagio15: nu-l mai da daca esti asa
tamagio15: fac rost de la darkspectre
Dark Crayneyer: pai til puteam da sio io daca ititi faceami cont postai acolo problema ta si il primeaia
tamagio15: vrei +1 membru nu ?
Dark Crayneyer: e conteaza te inregistrezi si uh se inregistreazaza si altul si asa  evolueaza comunitatea
tamagio15: si daca nu vreau eu sa evolueze ?
tamagio15: te pomeni ca m-am bate
tamagio15: m-ai*
Dark Crayneyer: Hai ca ai ign nu am ce sa discut cu din astea ca tine  cand ai sa inveti sa ai un vocabular decent atuncea sa ma cauti
Dark Crayneyer:
Dark Crayneyer is typing...
Dark Crayneyer: sa ai o zi placuta in continuare

Nu am mai avut o asa discutie interesanta, si doar pentru un cod. Nu vreau sa fac bâză de Dark dar asta e adevarul gol golut. Si daca eu am probleme cu vocabularul rade S-o lasam moartă.
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:11 pm
esti bana

WhitePoint va decide daca va trebui casa ramai pe forum sau sa pleci winking

Si inca ceva daca ramane el pe forum io plec dupa forum definitiv.
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:13 pm
Ies eu.
Bafta la toti si baftat lui WhitePoint s-a dovedit ca fiind de treaba. Ms pentru primite WhitePoint. Si despre tine Dark? Nimic sa nu va supar.
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:17 pm
Cel mai bine parrea mea ar fi ca mebri forumuui sa ia decizia sa se puna un sondaj si sa se voteze winking cine ramane si cine pleaca
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:19 pm
Bye bye OUR-TIME.BIZ. Se vede ce DARK e un pustan de 10 ani winking . Sper ca WhitePoint sa nu se fi suparat pe mine.
 FirstTime 
FirstTime
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:40 pm
Mda, Dark si ndrEy sunteti fete sau baieti !? Ce naiba va certati pentru nimic + ca daca x nu pleaca atunci pleaca y rade. Terminati daca vrei script-ul cauta-l pe help.forumgratuit.ro . Acum terminati !
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:48 pm
FirstTime hai sa analizam 25 854 . ndrEy suna nume de fata? Nu cred. Deci pa pa.
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:48 pm
Mha FirstTime pai daca baiatul acesta se crede smecker si maa imi spune ca sunt un simplu pusti de 10 ani rade , cu toate ca incerc casa imi pastrez calmul si sa vorbesc decent , el a venit azi pe our-time si a inceput casa se dea smecker dar in schimb io de cat timp sunt pe our-time si cate am facut si am pus suflet in ce am facut si am ajutat comunitatea cu cea mai mare placere si acuma vine unu si incepe casa se dea smecker si sa ma mai si jigneasca el un simplu Games Moderator ma jigneste pe mine Administrator care de cand sunt pe forum nu mama certat cu niciun membri si vine el cu figuri acuma si se de mare in fata mea si ma crede fraier . anunut ori va fi sters contul meu si exclus din forum ori fa fi sters contulul lui si va fi exclus dupa forum daca nu se va lua o masura io am sa plect;)
 FirstTime 
FirstTime
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:49 pm
Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic , ca sunteti ca niste fete va certati din orice !?
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:50 pm
eu unul nu imi voi schimba decizia ori va fi sters contul lui ori contul meu dark point alege cine ramane pe forum winking
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:53 pm
Ce ma cine esti tu sa zici cine decide? Un pustan de 10 ani esti. Mai mult nu ai, dupa font-ul folosit pe Yahoo Messenger. Deci las-o moartă si vad ca nu prea sunt agreat pe aici. Eu mai bine plec pacat ca las un staff de nota 10 daca nu ai fi tu. winking
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:54 pm
Bha copile uh nu iiti dai seama cu cine vorbesti
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:57 pm
Cu cine? Uimeste-ma!
 Dark 
Dark
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 5:58 pm
Bha copilule nicic nu ai auzit uh de mine ....
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 Vin Iul 23, 2010 6:15 pm
Mda ... deci pentru inceput poate e cum zice el dar cum ca nu sunt dovezi (Screenshoot) si chiar daca ar fi nu conteaza. Astea's discutii personale iar eu nu ma bag. Deci cine ramane si cine nu,Dark asta nu e alegerea mea ci alegerea voastra nimeni nu va poate obliga sa ramaneti aici.

Deci eu zic ca mai bine sa uitam aceasta conversatie, asa ca topic trimis in cos!
 Continut sponsorizat 

Mesaj Subiect: Re: O discutie interesanta  O discutie interesanta 02710 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh

Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.