Piatra Insangerata

Distribuiţi
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Piatra Insangerata  Piatra Insangerata 02710 Lun Iun 14, 2010 7:21 am
Ce este o piatra insangerata?

Piatra Insangerata Priedradesangre O Piatra Insangerata este o piatra ca un fel de bilet ce ne ofera access la intrarea in Grota Exilului (Cunoscuta si ca Atlantida sau v3).

• De la ce level pot sa caut piatra si sa pot intra cu ea in Grota Exilului?

Piatra Insangerata o puteti cumpara de la alti playeri daca au omorat Regina de Gheata (este seful din Grota, avand level 89) sau o puteti cumpara cu MD (Monede Dragon) din bursa de obiecte (item shop). Puteti achizitiona 1 piatra la pretul de 9 MD sau 5 pietre la pretul de 49 MD. Pentru a putea intra in Grota Exilului va trebuie minim level 75, chiar daca sunteti detinatorul unei pietre sau a mai multora daca nu aveti level 75 nu puteti intra in Grota. Va recomand sa intrati in Grota doar dupa ce ati facut cel putin 2-3 skilluri la minim de G1 (G = Mare maestru). Dar de asemenea piatra insangerata o puteti primii si de la o misiune ce o primiti la level 75, dupa realizarea misiunii corect, veti primi ca rasplata o Piatra Insangerata.

• Pot vinde Pietre Insangerate?
Asta depinde de cum dvs. ati facut rost de piatra. Daca piatra a fost achizitionata cu Monede Dragon din ItemShop nu o puteti comercializa (Nu incercati ca nu merge am incercat-o pe buzunarul meu), sau daca o primiti de la un monstru.
Singurul monstru (mob) ce da drop Piatra Spiritului este Regina de gheata ce se afla la primul etaj din Grota Exilului. Va recomand sa va duceti pregatit la ea cu 2-3 glob-uri de transformare, buffer bun, si sa fiti 2-3 persoane de level +83 pentru a o putea bate . Toti trebuie sa va transformati folosind un glob de transformare.

Guild creat de WhitePoint pentru Our-Time.Biz
Copierea lui fara acordul nostru este ilegal, si se pedepseste conform legii.
 WhitePoint 
WhitePoint
Mesaj Subiect: Re: Piatra Insangerata  Piatra Insangerata 02710 Vin Iul 23, 2010 10:43 am
Momentan voi face o noua organizare si voi trimite
toate guild-urile in cos. Ele vor aparea din nou postate de mine, intr-o
organizare mai noua si mai atragatoare si vor fi mult mai multe ca cele
actuale.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh

Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.